Nalagam. Prosim počakajte...
Kocka d.o.o.
Podjetje za tisk, trgovino in izdelovanje igrač ter drugih predmetov d.o.o.
Poslovalnica: Pot Draga Jakopiča 28, 1231 Ljubljana - Črnuče ( zemljevid )
Sedež podjetja: Slovenska cesta 96, 1234 Mengeš ( zemljevid )
Slovenija
Tel.: +386 1 723 83 40  Fax: +386 1 723 83 43  E-pošta: info@kocka.net
O podjetju Tisk Embalaža Promocijski material Družabne igre


Embalaža je lahko ključnega pomena za uspešno predstavitev vašega izdelka na trgu in njegovo prodajo – saj pomembno vpliva na vizualno podobo in funkcionalnost proizvoda. V našem podjetju imamo z izdelavo kartonskih škatlic številne izkušnje, saj vsak mesec izdelamo preko 2 milijona škatlic različnih velikosti in debelin, in sicer za potrebe zahtevne prehrambene, kozmetične in farmacevtske, pa tudi tehnične industrije. Med uspešnimi slovenskimi podjetji, ki uporabljajo naše škatlice, so Titan, Tosama, Medis, Droga Kolinska, Rustika in Fidimed, sodelujemo pa tudi z uspešnim avstrijskim farmacevtskim podjetjem Stada.


V naših škatlicah lahko najdete zdravila, sirupe, kavo, čokolado, družabne igre, sestavljanke in celo ključavnice… Prilagodimo se vsem vašim željam in oblikujemo tudi unikatno embalažo za najrazličnejše posebne priložnosti, še posebej za poslovna darila in promocije.


Izdelujemo tudi druge vrste embalaž za komercialno ali tehnično pakiranje. Iz različnih vrst in debelin papirja in kartona vam lahko izdelamo ogledne kartone, mape, zloženke, obesne kartone za skin in blister pakiranje, zloženke iz mikrovala, kaširane škatle in še marsikaj.